Skräddarsydda gym, redo för er verklighet


Få professionell hjälp att planera träningslokalen. Våra gymarkitekter hjälper till att skapa skräddarsydda lösningar för just era lokaler, ert varumärke och  er verklighet. Behöver maskinerna matcha inredningen eller er grafiska profil? Ska gymmet anpassas för rehab eller passa in i hotellets spa, inga problem. Era önskemål är vårt leveransmål.

​​​​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Skräddarsydda upplägg för ert utrymme

​​​​​​​
Med 40 års erfarenhet så har vi vart inblandade i många gymbyggen. Våra gymarkitekter hjälper er att skräddarsy ett upplägg efter ert utrymme och behov. Oavsett om gymmet ska in i det nybyggda hotellet, garaget eller i bostadsrättsföreningen löser vi det.

​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Maskiner efter profil eller lokal

​​​​​​​
Vi tillverkar själva, i egna lokaler i hjärtat av Hälsingland. Vi är stolta över vårt hantverk och har kontroll över hela kedjan från idé till färdig produkt. Därför har vi möjlighet att skräddarsy maskinerna till ert företag. Allt från att byta färg på sömmar till att tillverka maskiner som är kamouflagefärgade eller zebrarandiga sitsar, ni bestämmer.

Boka möte

Vi hjälper er hela vägen, skräddarsytt med butlerkänsla


Låt oss utforma det perfekta gymmet utifrån era förutsättningar.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför rekommenderar vi ett besök på vårt referensgym Baggens Gym Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Besök oss så berättar vi mer.