Skräddarsydda Rehabgym, redo för rehabilitering


Nordic Gym har utvecklat och tillverkat träningsmaskiner som är anpassade för att ”alla ska kunna träna”. Det innebär att vi tänker lite extra på människor med funktionsvariationer och de som är i behov av rehabilitering. 
​​​​​​​
Den viktiga utrustningen i rehab är anpassad med motbalanserade hävarmar, lättare och tätare viktsteg i magasinen samt ergonomi och biomekanik i absolut världsklass. Träningen blir otroligt mjuk och skonsam, så att de som tränar kan få en positiv upplevelse av sin rehabilitering.

​​​​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Lokalyta

​​​​​​​
Det går att få in många funktioner även på en liten yta, men i vissa fall passar det bättre att bevara luftighet i lokalen. Det som avgör är till exempel vilken typ av besökare gymmet kommer ha, hur många som kommer träna där samtidigt och om lokalen ska kunna användas till andra ändamål, som gruppträning eller yoga.
​​​​​​​
Exempel på hur det kan se ut när vi väl ritat upp er anläggning:


Hållbarhet

​​​​​​​
Att välja utrustning av hög kvalitet innebär hållbarhet och minimalt underhåll. Gymmet kommer fungera år efter år.

Tidigare kunder


Några av de rehabanläggningar vi levererat gymlösningar till är:
  • RND Gym, Sundsvall
  • Frisk i Praktiken, Borås
  • Aleris Rehab
  • Arena Motion&Rehab, Stockholm
  • Miljöhälsan i Klarälvdalen

Vi hjälper er hela vägen, skräddarsytt med buttlerkänsla


Låt oss utforma det perfekta gymmet utifrån era förutsättningar.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför erbjuder vi fri träning på vårt referensgym i Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Häng med så berättar vi mer.