Svensktillverkade gymmaskiner

​​​​​​​
I över 40år har svenskt hantverk format svenskt stål i hjärtat av Hälsingland.

Hantverk

​​​​​​​
Nordic Gyms maskiner är utvecklade och tillverkade av oss själva i Sverige. Vi använder svenskt stål och egentillverkade detaljer. Det gör att vi har kontroll på hela processen, från skiss till färdig produkt. När en maskin är färdig kontrolleras den är vår byggmästare som sätter sin kvalitetsstämpel på produkten. Våra maskiner är ett hantverk vi är stolta över.

Kvalité

​​​​​​​
När du köper en maskin av oss så får du väldigt generösa garantier på köpet. Ett tydligt tecken på vår höga kvalité. Ett annat tecken på vår kvalité är att vi köper tillbaka använd gymutrustning från våra kunder för att sälja igen som intränade maskiner. Något som enbart är möjligt när man till 100% litar på sina processer och produkter.

Hållbarhet

​​​​​​​
Vi arbetar genomgående med avancerad biomekanik för att skapa utrustning som gör exakt det den är till för, utan onödigt slitage på vare sig människa eller maskin. Genom att tillverka vår utrustning i Sverige med den senaste tekniken så kan våra produkter också hålla högsta kvalitet med garanterat lång livslängd. Det är bra för både människa och miljö!

Få ditt gym skräddarsytt av oss!


Vi tillverkar inte bara maskiner, våra gymarkitekter hjälper till att skapa skräddarsydda lösningar för just era lokaler, ert varumärke och era mål. Zebrarandiga maskiner eller blåa sömmar? Vi löser det!