Skräddarsydda Hotellgym, redo för era besökare


Idag finns det flera hotell som säger att de har ett gym att tillgå vid kundens vistelse på hotellet. Detta är i de allra flesta fall vilseledande. Det tillhandahålls oftast enbart utrustning för konditionsträning och någon enstaka hantel eller liknande. 

För att hotellgäster inte skall vilseledas, så bör hotellet tidigt bestämma sig för vad de vill leverera. En indelning som får kunden att förstå vad de kan förvänta sig när de kommer till hotellet - bör vara efter tre olika alternativ: konditionsrum, fitnessrum eller gym. Vi har den erfarenheten som behövs för att rekommendera er vad och hur ni skall inreda er lokal och vilken utrustning som behövs. Avgörande är vilken kundnytta ni vill leverera, lokalstorlek och ekonomisk satsning.

Lokalyta


Det går att få in många funktioner även på en liten yta, men i vissa fall passar det bättre att bevara luftighet i lokalen. Det som avgör är till exempel vilken typ av besökare gymmet kommer att ha, hur många som kommer träna där samtidigt och om lokalen ska kunna användas till andra ändamål, som gruppträning eller yoga.

Eexempel på hur det kan se ut när vi ritat upp er anläggning:

Hållbarhet

​​​​​​​
Att välja utrustning av hög kvalitet innebär hållbarhet och minimalt underhåll. Gymmet kommer fungera år efter år.

Tidigare kunder


​​​​​​​Några av de hotell vi levererat gymlösningar till är:
  • Radisson Blu
  • Scandic Sjöfartshotellet, Stockholm
  • Clarion Collection Hotel Temperance, Malmö
  • Seglarhotellet Sandhamn
  • Villa Långbers, Tällberg

Vi hjälper er hela vägen, skräddarsytt med buttlerkänsla


Låt oss utforma det perfekta gymmet utifrån era förutsättningar.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför erbjuder vi fri träning på vårt referensgym i Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Häng med så berättar vi mer.