Skräddarsydda gym, redo för er verklighet


Vi levererar såväl helhetslösningar som kompletterande utrustning till både gymkedjor och fristående träningsanläggningar. Utrustning från Nordic Gym innebär kvalitet, hållbarhet och fokus på trygg och effektiv träning. 

Nordic Gym har med sin egenutvecklade utrustning och egna produktion snabba leveranser av reservdelar och alla reparationer utförs av egen välutbildad servicepersonal. Utrustningen kan sannolikt vara igång igen snabbare än någon annan i branschen. 
​​​​​​​
Göra era kunder redo för livet

​​​​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Lokalyta

​​​​​​​
Det går att få in många funktioner även på en liten yta, men i vissa fall passar det bättre att bevara luftighet i lokalen. Det som avgör är till exempel vilken typ av besökare gymmet kommer ha, hur många som kommer träna där samtidigt och om lokalen ska kunna användas till andra ändamål, som gruppträning eller yoga.

Exempel på hur det kan se ut när vi ritat upp er anläggning:

Hållbarhet

​​​​​​​
Att välja utrustning av hög kvalitet innebär hållbarhet och minimalt underhåll. Gymmet kommer fungera år efter år.

Tidigare kunder


Några av de gym vi levererat gymlösningar till är:
  • Friskis & Svettis, Uppsala
  • Studio S
  • Friskis & Svettis, Stockholm
  • Studio Aktiv 24
  • IKSU Sportcenter, Umeå
  • Baggens gym, Saltsjöbaden

Vi hjälper er hela vägen, skräddarsytt med buttlerkänsla


Låt oss utforma det perfekta gymmet utifrån era förutsättningar.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför erbjuder vi fri träning på vårt referensgym i Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Häng med så berättar vi mer.