Skräddarsydda företagsgym, stärker er personal


Att stressa och rusa fram i livet i en hastighet som gör det svårt att hinna med sig själv och sin omgivning. Att ständigt känna press för allt man inte gjort. 

Så ser verkligheten ut för många människor idag. Många företag arbetar därför aktivt för en bättre hälsa hos sin personal. Ett välfungerande och attraktivt personalgym visar sig ofta vara en god investering. 

Medarbetares ohälsa kostar upp till 10 procent av företags omsättning. Idag får företaget stå för stora kostnader om en anställd är sjukskriven för problem i rörelseapparaten – träning minskar avsevärt risken att få dessa problem. Med ett bra företagsgym minskar kostnaderna och trivseln ökar, visar flera undersökningar.

Att investera i ett eget företagsgym behöver inte vara något stort och komplicerat. Nordic Gym har hjälpt företag i 40 år att utrusta ”rätt” för de egna behoven. 

Vi vet hur man utformar träningsrum till de anställda, så att de klarar av sina arbetsuppgifter genom att träna och ha en bättre fysisk reserv och beredskap för arbetsuppgifterna i företaget. 

Friskvård är helt enkelt billigare än sjukvård.

​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Lokalyta

​​​​​​​
Det går att få in många funktioner även på en liten yta, men i vissa fall passar det bättre att bevara luftighet i lokalen. Det som avgör är till exempel vilken typ av besökare gymmet kommer ha, hur många som kommer träna där samtidigt och om lokalen ska kunna användas till andra ändamål, som gruppträning eller yoga.

Exempel på hur det kan se ut när vi ritat upp er anläggning:

Hållbarhet

​​​​​​​
Att välja utrustning av hög kvalitet innebär hållbarhet och minimalt underhåll. Gymmet kommer fungera år efter år.


Tidigare kunder


Några av de företag vi levererat gymlösningar till är:
  • AstraZeneca
  • Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Stockholm
  • Nordea Bank
  • SSAB
  • HI3G Access, Stockholm

Vi hjälper er hela vägen, skräddarsytt med buttlerkänsla


Låt oss utforma det perfekta gymmet utifrån era förutsättningar.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför erbjuder vi fri träning på vårt referensgym i Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Häng med så berättar vi mer.