Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden


Få professionell hjälp att planera träningslokalen. Våra gymarkitekter hjälper till att skapa skräddarsydda lösningar för just era lokaler, ert varumärke och era verklighet. Behöver maskinerna matcha inredningen eller er grafiska profil? Ska gymmet anpassas för rehab eller passa in i hotellets spa, inga problem. Era önskemål är vårt leveransmål.

​​​​​​​​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång

Nordic Gyms referensgym i Saltsjöbaden


Baggens gym drivs av eldsjälarna Matilda och Simon. I gymmet möts du av underbar atmosvär kryddad med komplett gymutrustning från oss på Nordic Gym. 

Kontakta oss så bjuder vi på resan, demostration och en dags träning (frivillig) hos Baggens gym. Självklart väljer ni själva om ni vill känna på utrustningen på egen hand, eller om ni vill bli guidade av Matilda och Simon!

​​​​​​​Kontakta oss för att komma igång
_e8a2031_join_e8a2004_join_e8a2006_join_e8a2013_join1_e8a2015_join_e8a2018_join1_e8a2021_join_e8a2022_join_e8a2026_e8a20251_e8a2027_e8a2028

Inte vilket referensgym som helst


När vi gav oss ut för att välja referensgym så var vi inte ute efter vilket gym som helst. Vi var ute efter ett exemplariskt gym som håller samma höga kvalité som våra produkter, drivet av ambassadörer inte bara för våra maskiner utan för träning överlag. Allt det och mycket mer hittade vi hos Matilda och Simon i Saltsjöbaden.
​​​​​​​​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
​​​​​​​
Bästa gymmet i Saltsjöbaden! Snyggt, rent och har alla maskiner man behöver. Ägarna är supergrymma pt:s och trevliga.
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

​​​​​​​Helt fantastiskt gym! Otroligt personligt och med sjöutsikt .
Där finns bästa PT proffsen Matilda & Simon för att ge dig en bra start till din nya kropp . Framförallt trivas med sig själv.
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

Bästa gymmet i stan! Fräscht, fint och service i toppklass. Kan varmt rekommendera Saltis PT & Hälsa.
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

Grymt gym med maskiner i världsklass! Oerhört duktiga och engagerade ägare. Rekommenderas varmt!!
​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

Bra gym, bra maskiner och viktval, alltid rent och välkomnande, fantastiska ägare som gärna hjälper dig att få ut det mesta av din träning.

Besök vårt referensgym i Saltsjöbaden

​​​​​​​
Ibland är det svårt att veta vad man ska tänka när man sitter och väljer bland olika gymleverantörer. Allt låter så oerhört bra och alla är bra på allt? Vi känner igen den där känslan. Därför erbjuder vi fri träning på vårt referensgym i Saltsjöbaden för alla som går i tankarna på att bygga eget gym, men inte riktigt kommer till skott. Häng med så berättar vi mer.