Team Nordic

Joel Groth

Svensk Sprinter

Joel Groth är från Bollnäs och har tränat Friidrott hela sitt liv. Nordic Gym vill gärna främja Joels framfart och är därför glada att ha honom med i vårt Team. Joel har sprungit in följande resultat - 100 meter på 10.31, 400 meter på 46.57 samt 400 meter häck på 50.79.

Följ Joel på sociala medier eller på hans sida joelgroth.se

Joel Groth

Måns Hedberg

Snowboardåkare

En ny förmåga i Teamet har dykt upp som vi gladeligen supportar - Även han en Bollnäsgrabb med mycket talanger framförallt inom snowboard och alla dess grenar. Några av hans meriter är att ha vunnit världscupen.

Måns Hedberg

Anders Olsson

Järnmannen utan gränser

År 1995 och 1997 blev Anders förlamad från midjan och nedåt. Dessutom har han bara knappt femtio procents lungkapacitet. Trots detta gör han fantastiska prestationer - Guldmedaljör i paraolympics 2004 & 2008 samt att han förbättrat sitt världsrekord 59 gånger och besitter just nu nio världsrekord.

Anders Olsson

Martin Lidberg

Världsmästare i Brottning

Martin Lidberg är en trygg teamplayer i Nordic Gyms Team Nordic. Vi har haft honom med på vår Företagardag och vårt träningskonvent BollnäsEss ett flertalet gånger.

Han har många meriteringar i hans brottarkarriär och är idag en duktig och driven affärsman som föreläser landet runt. Vårt samarbete har stärkt sig över flera år och vi är glada att ha Martin med oss i Nordic Gym.

Martin Lidberg